Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Lad polsk arbejdskraft stå for tagudskiftning

Spar mange penge ved at benytte polsk arbejdskraft ved tagudskiftning

Det er ingen hemmelighed, at tagudskiftning er en voldsomt dyr udgift. Mange boligejere sparer op til netop dette gennem en årrække, der nemt kan løbe hen over tredive år eller mere. Når først taget er ødelagt, så er der intet andet for, end at få taget udskiftet hurtigst muligt.

Et utæt tag kan være grundpillen til ualmindeligt mange boligskader, hvis man blot lader utætheden stå til. Udskiftning af tag er derfor ikke en opgave, som man bør udskyde. Er pengene et problem, må du i stedet søge efter alternativer, der gør en tagudskiftning mulig her og nu.

Benyt dig af polsk arbejdskraft

Håndværkere til en opgave som tagudskiftning er bestemt ikke billigt. Alt efter hvor stor en ejendom der skal skiftes tag på, skal der formentlig en del håndværkere til at løfte opgaven. Ligeledes er det en process som gerne tager et par uger at udføre uanset mængden af friske håndværkere.

Dansk arbejdskraft er usædvanligt dyrt. Men netop ved denne post er det faktisk muligt at spare penge. Du kan nemlig vælge at benytte dig af polsk arbejdskraft i stedet. For blot 155 kr. i timen kan du erhverve dig billig og kompetent polsk arbejdskraft. Modsat hvad en del fordomme vil sige, så vil du ikke mærke forskel på andre parametre end prisen ved valg af polsk arbejdskraft.

Er polsk arbejdskraft veluddannet?

Du har intet at frygte hvad angår polsk arbejdskrafts kunnen og erfaring. Håndværkerne er enten faguddannet eller mesteruddannet. Håndværkeruddannelsen i Polen skiller sig ud fra den danske ved, at den er opdelt i “indendørsrenovering”, “udendørsrenovering” og lignende, hvorimod den danske uddannelse er opdelt i “maler”, “murer”, “tømrer” og så videre.

Denne anderledes opbygning af uddannelsen har bestemt sine fordele. Når du hyrer polsk arbejdskraft, har disse som regel en mere bred fagviden, hvor danske håndværkeres fagviden er mere specifik. En polsk håndværkeruddannelse tager desuden fire år, hvor den danske håndværkeruddannelse kan tage mellem to til fire år.

Hvilken årtid er bedst for tagudskiftning?

Mange vil nok næppe tænke, at vinterhalvåret leverer de bedste vejrforhold for opgaver som udskiftning af tag, men dette gør sig faktisk gældende. De danske somre er som regelt regnfulde og på dage hvor regnen står ned i lårtykke stråler, er det umuligt at foretage taglægning. December til april er de måneder i Danmark, hvor der statistisk set falder mindst vand.

Skal du have skiftet taget ud? Så er det netop nu, at du skal begynde at hente priser ind. Skift taget ud denne vinter og se frem til en billigere varmeregning, et sundere indeklima og mange år uden bekymring om tagskader.