Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Derfor skal du ikke købe den billigste drone

dji-spark

I denne artikel vil vi komme ind på, hvorfor man ikke skal gå ud og investere i de helt billige droner. Vi kommer dog også med en konkret prisguide til, hvordan man kan skaffe sig en drone til en overkommelig pris, som giver en god droneoplevelse.

 

Fejlen alle begår: Dronen til få-hundrede kroner

Rigtig mange der overvejer at købe deres første drone tænker: “Jeg starter bare med at købe en drone til omkring 500 kr., for så kan jeg lige se om det er mig”. Det kan i teorien lyde som en rigtig god idé, men droner der er så billige giver altid en så dårlig oplevelse, at man ofte ende med at tænke en af følgende ting:

  • Der er da ikke meget sjov I at flyve med en drone
  • Jeg kan slet ikke finde ud af at flyve med en drone

Grunden er, at de billige droner ikke byder på særlig “spændende flyvning”, og derfor ødelægger det hele glæden ved at flyve. De er ofte også rigtig svære at styre, da de ikke er i stand til at “stå stille” i luften.

 

Det skal du investere i din drone

Når vi nu siger, at man ikke må købe en drone til 500 kr. (eller deromkring), må vi jo tale lidt om, hvad den så skal koste. Skal man have en drone, som kan det, en drone skal kunne, skal den koste omkring 3.000 – 4.000 kr.

Vælger man at betale det, vil man nemlig få en drone, der både har gode flyveegenskaber og et kamera, som kan bruges til noget.

 

Det sikre valg

Det findes næsten altid producenter, som man vil kategorisere som “det sikre valg”. DJI er en droneproducent er for droner, hvad Nokia engang var for mobiltelefoner – Det stensikre valg. Vælger man en DJI-drone, skal man forvente at smide lidt mere end hos andre producenter, men man ved også, at det er kvalitet.

Skulle man komme med en konkret anbefaling til en begynderdrone, vil det være en DJI Spark. Dronen kommer med et ganske udmærket HD-kamera, og så har den flyveegenskaber, der er ganske imponerende for en drone i den prisklasse. Den koster nemlig i førnævnte lejde, da den kan fås til 3.600 kr.