Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Billigt udstyr til din fest

fest

En god fest uden musik er egentlig én stor løgn. Det fungerer bare ikke ordentligt til en fest, hvis man ikke har noget musik eller lys. Roskilde Festival vil nok ikke have så mange festivalgængere, hvis de ikke havde noget musik på programmet. Derfor giver vi dig en guide til en billig og god fest

Store julefrokoster kræver sit udstyr

Julen står og banker på døren, hvilket også er ensbetydende med julefrokoster i lange baner. Som festarrangør kan man blive helt stresset i sådan en tid, men bare rolig. Opskriften er simpel.

Et godt lydanlæg er et must til at spille “All I Want for Christmas” med Mariah Carey eller “Jul på Vesterbro” af Anders Matthesen. Holder du en stor julefrokost, anbefaler vi, at du ikke lige tager din lille højtaler, som du normalt har med i bad.

God julemusik fortjener nemlig et lydanlæg, der får budskabet klart ud til det syngende og dansende publikum. Uanset om du er ude for at ryge eller inde på dansegulvet, så skal du stadigvæk kunne høre og fornemme musikken.

“Men sådan noget er ikke billigt?”

Festudstyr kan sagtens være billigt, hvis du finder den rigtige leverandør. Du skal vælge en leverandør med stor erfaring, om det så er til små fester, eller om det er til store konferencer, fordi det er teknisk svært at få lyden til at spille i forskellige akustikker.

Det er også anbefalesværdigt at finde en udbyder, der kan tilbyde komplette løsninger med både scener, lyd, lys, AV-udstyr og teknikere. Alt andet bliver noget bøvl, for der kan hurtigt gå noget galt i levering, distributionen og hvordan det hele lige hænger sammen.

Hvem skal vi vælge?

Professionelle lydmænd skal kunne tilpasse sig, efter hvilket lokaler der benyttes – og er der et firma der kan det, så skal du helt sikkert vælge dem.

Tuxen AV-Center kan stå for den komplette løsning til både lyd, lys, scener og alt hvad der overhovedet er nødvendigt for en god fest. De startede tilbage i 1955 – og ja, de festede i den grad dengang.