Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Flexleasing af Lamborghini Gallardo

Lamborghini-Gallardo

Der er ikke mange alternativer til Ferrari, men en Lamborghini kunne være et velplaceret bud!

Lamborghini startede som et oprør mod Ferraris førerrolle inden for sportsvognsverdenen. Efter Ferruccio Lamborghini var blevet træt af, at hans kobling gik i stykker på hans Ferrari, bestemte han sig for at tage sagen i egen hånd og bygge den perfekte GT bil.

Det blev startskuddet til hvad i dag er et af verdenens mest kendte og respekterede brands inden for bilverdenen. Lamborghini har siden da været kendt for at være med til at sætte standarden inden for design og vildskab i moderne gadebiler. Hvilket også gælder Lamborghini Gallardo, som vi har fået til salg hos Nellemann Leasing.

Lamborghini Gallardo:

Gallardo blev Lamborghinis første V10 model efter de blev opkøbt af VW i 1998. Gallardo er og vil forblive Lamborghinis mest populære model nogensinde, med over 14.000 eksemplarer produceret mellem 2003 – 2013.

Det er en ægte fuldblods italiensk tyr, også selvom den har fået tyske adoptivforældre. VW har forstået at beholde den rå italienske charme, men med et twist af tysk teknik og kvalitet.

Lamborghini Gallardo er bygget på Audis R8 platform og de to biler deler også en del teknik. Bare fordi man er født i den samme familie, er det dog ikke ens betydende med at man ligner sine søskende.

De to søskende ligner bestemt ikke hinanden, og de har også to forskellige kundesegmenter i sigte. Hvis man skal have en rival til Ferrari både i charme og vildskab, vil Lamborghini Gallardo Spyder være et godt bud.

Vores eksemplar er fra 2007, har kun 24.000 km. på tælleren, og så er det en cabriolet-version, så man kan nyde alle solens stråler.

Vi anbefaler sæsonleasing til Lamborghini Gallardo

Sæsonleasing er en type flexleasing, hvilket betyder at afgiften betales pr. måned i stedet for én gang. Med sæsonleasing vælger du selv hvor mange måneder, bilen skal have plader på og betaler kun registreringsafgift for de måneder.

Normalt vil man have 6 aktive og 6 passive måneder på en 12 måneders kontrakt, men det kan variere efter behov. Det kan gøre det lidt sjovere at køre cabriolet over sommeren, når man slipper for at betale afgiften over vinteren. En oplagt bil til sæsonleasing kunne f.eks. være vores Lamborghini Gallardo Spyder.

Et leasingtilbud ville kunne se sådan her ud:

LEASINGTILBUD: (Erhverv, sæsonleasing: 6 mdr. aktiv og 6 mdr. passiv):

Kontraktoprettelse 0 kr. ,

  • 1. gangsydelse: 199.000 kr. ekskl. moms,
  • Månedlig ydelse: 6.995 kr. ekskl. moms,
  • Restværdi: 551.000 kr. inkl. moms (ekskl. dk afgift).

Hvis du er mere interesseret i sæsonleasing, Lamborghini eller leasing generelt kan du altid læse mere på Nellemannleasing.dk

.