Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Sådan indretter du på et budget

designersofa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det er ingen hemmelighed, at det kan være dyrt at indrette et hjem. Selvom du kigger på indretning af et enkelt værelse, så løber omkostningerne hurtigt op, hvis ikke du på forhånd er meget bevidst omkring det. Ønsker du at købe tæpper eller installere træ til dækning af gulve? Hvilken type maling skal der bruges? Hvor meget af det bliver du nødt til at indkøbe? Vil du købe nye møbler? Hvad med nye lamper og andet tilbehør

Tanken om at skulle købe alle disse elementer er overvældende. Når man forsøger at gøre det hele på et begrænset budget, synes det hurtigt umuligt. Men dette kan hurtigt ændre sig, når du har lært disse hemmeligheder.

Nedenfor er de 10 vigtigste tips til at indrette på et stramt budget. Brug dem til at skabe et interiør design, der er egnet til din drømmebolig, uden de høje priser.

 

  1. Planlæg før du begynder.
  2. Genbrug hvad du allerede har.
  3. Enkelte kvalitetsmøbler.
  4. Tænk på holdbarheden og genbrugs-egenskaben.
  5. Køb enkelte elementer brugt.
  6. Brug enkelte skarpe farver.
  7. Lav DIY projekter.
  8. Gå efter et minimalistisk design.
  9. Indret over flere etaper.
  10. Få billig kunst fra grafiske studerende.

 

Ikke alle af disse tips giver mening, og derfor vil vi gennemgå enkelte af disse herunder. Det er vigtigt at påpege at du ikke skal følge alle tips, men kende dem på forhånd for, at få den rigtige indretning på budget.

 

4: Tænk over holdbarheden og genbrugs-egenskaben

Holdbarheden er altid vigtig, men endnu vigtigere er det, om f.eks. møblet kan benyttes i et andet rum eller laves om til, at få en ny funktion. På denne måde vil dine møbler, kunne forblive i hjemmet uden at du bliver træt af dem.

 

6: Brug enkelte skarpe farver

Dette er både et tip, som gør at indretningen og mængden af møbler, fylder mere i rummet. På denne måde kan du nemt slippe for, at fylde rummet op til randen, og således spare penge på denne måde. Overvej f.eks. om en sækkestol i en skarp lys farve, kan være en del af din indretning.

Men endnu vigtigere, så kan du også ofte købe f.eks. store møbler billigere, hvis de er i en skarp farve. F.eks. finder du ofte den røde sofa billigere, end den selvsamme i sort, fordi folk foretrækker de basis-farvede møbler. Dette kan du gøre til din fordel, hvis du ønsker at prutte om prisen.

 

10: Få billig kunst

At købe kunst til væggen, kan hurtigt gå hen og blive dyrt. Prøv f.eks. at finde en studerende indenfor et grafisk område, som billigt vil sælge sine kreationer. Har du ikke folk i netværket, så prøv f.eks. Facebook-grupper som ”Grafiske Designere ( 10 – 25 år)”. Ofte ville disse person tage en lavere pris, og du har også selv mulighed for at komme med ønsker til det endelige resultat.