Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Tæl din kunder og tjen penge.

Som butiksejer er man altid på udkig efter måder at optimere sin forretning på. Men det kan være svært at holde styr på, hvem der kommer og går i butikken, hvad de køber, samt om der er nok mennesker på job til, at imødekomme kunderne.

Dette indlæg belyser, hvorfor det er en god ide at tælle sine kunder. Det kan vise sig at være mange penge værd.

 

“Hvorfor er det dog vigtigt?”

At vide præcist hvor mange mennesker, der går ind og ud af din butik, gennem en hel dag gør, at du kan danne dig et billede af, hvornår der er peak perioder, og hvornår der er stille perioder.

Ved at gøre det, får du muligheden for at “tilpasse” din forretning bedre. Er der ikke nok mennesker på, når kunderne er der, så risikerer du, at de går igen uden at købe noget. Omvendt kan du også spare på nogle timer, hvis du finder ud af, at der er alt for mange på arbejde i bestemte intervaller, set i forhold til antal kunder.

 

Sælg noget mere

Foruden optimering af butikkens bemanding, så det passer til kundeflowet, så kan en elektronisk kundetæller fortælle, hvorvidt kunderne køber noget, når de befinder sig i butikken.

Sørger du eksempelvis for, at stille dine tilbudsvare, så de er til at få øje på? En kundetæller kan også fortælle, hvorvidt kunderne rent faktisk har købt noget. Det giver dig mulighed for at eksperimentere med, hvor de forskellige vare sælger bedst.

Øger man eksempelvis salget af citroner, hvis de er ved siden af tequilaen? Ved at have en elektronisk kundetæller, kan du prøve dig frem og se, hvad der bedst virker for din butik.

Beskyttelse til butikken

Moderne kundetællere kan registre mange ting. Blandt andet kan de fortæller i dag, hvor i butikken kunderne befinder sig. Dette element er dels med til at give optimering, men bidrager også med sikkerhed.

Hvis det skulle ske tyveri, kan du se, hvor kunderne har været henne. Det kan være rigtig godt, hvis du skal til at se en masse overvågningsbilleder igennem.

Du kan læse meget mere om fordele ved kundetællere HER. Skulle du mod al forventning, ikke have overvågning i din butik, kan du finde information om den rigtige løsning HER.