Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Sådan får du styr på din likviditet

Debitor – og kreditorstyring er en omfattende opgave i de fleste virksomheder. Begge spiller en væsentlig rolle for virksomhedens likviditet, hvorfor det er essentielt at tidsfrister overholdes til punkt og prikke. Ved at overlade din debitor- og kreditorstyring til en ekstern virksomhed, er det ikke længere dig, der skal stå i ubehagelige situationer, når penge skal betales for sent eller rykkes for. Ajour-regnskab.dk står klar til at varetage denne kedelige opgave for din virksomhed. 

mortgage-295211_1280

Alfa og omega for virksomhedens eksistensgrundlag

Det er generelt vigtigt at have et godt forhold til virksomhedens debitorer og kreditorer. Særligt vigtigt er det for at sikre, at der ikke pludselig er penge i klemme hos kunder og leverandører, som forringer virksomhedens likviditet. Det kræver således kompetent viden inden for området at stå i spidsen for debitor- og kreditorstyring.

Kort fortalt er debet de penge du har til gode, eksempelvis hos kunder, mens kredit er de penge du skylder, eksempelvis til leverandører.

Ajour-regnskab.dk har mange års erfaring inden for generel regnskabsstyring, herunder også debitor- og kreditorstyring. Det er en trættende, men dog yderst nødvendig opgave i en virksomheds daglige virke. Ved at outsource den slipper du for det sure og kan derved nøjes med at fokusere på det sjove.

Fordi debitor- og kreditorstyring er afgørende for virksomhedens eksistensgrundlag er det vigtigt, at det bliver foretaget korrekt samt at der er tillid til den part, der udfører opgaven. Ajour-regnskab.dk har mange anbefalinger og har været i branchen i mange år. Kombineret er de to fakta det, som udgør det kvalitetsstempel du søger hos en ekstern regnskabsholder.

Få et uforpligtende tilbud

Ved at udfylde en formular på ajour-regnskab.dk vender en kompetent medarbejder snarest muligt tilbage til dig med svar på dit spørgsmål. I samarbejde kan I diskutere hvad netop din virksomhed søger og du vil umiddelbart efter modtage et uforpligtende tilbud.

Har du allerede en ekstern regnskabsholder, men synes i realiteten, at den er for dyr? Så er der ingen skade sket ved at få fremsendt et uforpligtende tilbud, som giver dig mulighed for at sammenligne din nuværende regnskabsansvarlige med den service, som ajour-regnskab.dk tilbyder.

Ajour-regnskab.dk har hurtig kundeservice i top samt ydelser til konkurrencedygtige priser. Der er altså alt mulig god grund til at udforske mulighederne inden for debitor- og kreditorstyring hvad end det på nuværende tidspunkt varetages internt eller eksternt.

Læs mere om ajour-regnskab.dks mange ydelser. Har du yderligere spørgsmål, skal du blot udfylde formularen, hvorefter du bliver ringet op snarest muligt.