Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Tilbud om gratis fagblade

Kunne du tænkte dig gratis prøveabonnement på seks forskellige fagblade?

I så fald har du nu muligheden for at tegne et prøveabonnement på op seks forskellige fagblade fra Danske Fagmedier. Fagblade omhandler typisk en bestemt branche eller industri og er skrevet til en helt bestemt målgruppe.

Bestil her

På abonnementtilbud.dk kan du bestille abonnement til disse seks fagblade; Licitationen, Motor-Magasinet, Transportmagasinet, Nyhedsinformation, MesterTidende og Jern & Maskinindustrien.

Nyheder om transport

Transportmagasinet giver holder dig opdateret om transportnyheder med 19 årlige udgivelser. Indholdet er nyheder og debat om alt inden for shipping og transport. Transportmagasinet er især for vognmænd, levereandører og andre med interesse i transportbranchen. Alle som ønsker at være på forkant med transportsektoren og holde sig generelt opdateret om nyheder inden for transport, lastbiler og shipping, vil have et stort udbytte af at læse Transportmagasinet.

Bestil et gratis prøveabonnement i 4 uger her: Transportmagasinet