Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Spar penge på legetøj

Der er rigtig mange penge at spare på legetøj, hvis du for eksempel køber stort ind én gang om året, når der er udsalg et eller andet sted. Hvis du først venter med at købe gaver ind umiddelbart før jul eller en fødselsdag, kan du risikere at ruinere dig selv på legesager til de små.

Udnyt udsalget

Der er rigtig mange udsalg i diverse legetøjsbutikker i løbet af året, og januar og sommermånederne er bare enkelte eksempler på udsalgstider. Mange butikker og webshops arbejder også med fødselsdagstilbud, alt-skal-væk-tilbud, og udsalg før den nye sæson eller kollektion kommer på hylderne. Lige nu er der mange penge at spare på Legetøjsgigantens hjemmeside, hvor de netop har gang i deres fødselsdagstilbud. De har lige nu 20 % rabat på rigtig mange af deres populære varer, så der er mange penge at spare.

Køb stort ind én gang, fremfor småt ind ofte

Hvis du virkelig udnytter et udsalg til fulde, kan du spare afsindigt mange penge på dit samlede gavebudget. Du kan for eksempel have et hemmeligt skab, en hemmelig hylde eller hemmelig kasse derhjemme, hvor du gemmer de gaver du vil give dine egne og andres børn i løbet af året. Så kan du sørge for at have jule- og fødselsdagsindkøbene af vejen lang tid i forvejen, og sørge for at have smågaver liggende, til hvis du pludselig inviteres til en uventet fødselsdag. Hos Legetøjsgiganten kan du lige nu købe småbørnetøj, puslespil, gåvogne, gyngeheste, hoppeborge, bamser, musikinstrumenter og meget andet, med store rabatter.

Gå efter gratis fragt

En anden fordel ved at købe stort ind på én gang, fremfor småt ind flere gange i løbet af året, er at du ofte kan undgå porto. Hvis du køber for minimum 250 kr. hos Legetøjsgiganten.dk, får du gratis fragt på hele din bestilling. Det vil sige, at du kan spare op mod 40-249 kr. på porto, medmindre du køber store ting såsom legehuse og gyngestativer – dem er der stadig porto på.

En anden fordel ved at handle på Legetøjsgiganten.dk er, at de tilbyder gratis gaveindpakning – du kan altså spare både tid og en masse penge, ved at udnytte deres nuværende fødselsdagsudsalg!