Warning: Parameter 1 to wp_default_styles() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Warning: Parameter 1 to wp_default_scripts() expected to be a reference, value given in /var/www/prisbaskere.dk/public_html/wp-includes/plugin.php on line 579

Diversificer dine lån og spar penge

At man ikke altid kan stole blindt på ens bankrådgiver, er blevet fint eksemplificeret under finanskrisen. Man må være bevidst om, at bankrådgivere har en dobbeltrolle, der bunder i rådgiverens aktie i, at tjene flest muligt penge til banken og samtidig rådgive sine kunder om den billigste lånemulighed. Det giver sig selv at der her ligger en interessekonflikt. Som forbruger kan vi gøre to ting:

1. Være opmærksom på denne dobbeltrolle og være kritisk i forhold til den information vi bliver stillet overfor af vores bankrådgiver

2. Undersøge vores lånemuligheder på egen hånd. Det kan ikke forventes at vores private rådgiver vil fortælle os om lånemuligheder, som kan fås billigere hos konkurrenter

Det er tidskrævende og kompliceret selv, at indhente tilbud fra banker, på den type lån man nu ønsker. Mikonomi.dk er en hjemmeside der faciliterer kontakten til banken for deres kunder, og præsenterer os som forbrugere for det billigste lån til vores behov – på tværs af en masse långivere. Siden er et super værktøj til i det mindste, at danne sig et overblik over de prisforskelle, der kan være hos forskellige udbydere – og man kan tilmed få kontakt til netop den bank der har givet det bedste lånetilbud. Tjek det ud.